Tel 0708-54 52 80
info@kapusta-comart.se
__________________

Logotyper–specialitet
__________________

Trycksaksproduktion

Fotografering

Illustrationer färg

Illustrationer svart/vitt

Akvareller

Monogram mm

__________________


mailto:info@kapusta-comart.sebestalla_trycksaker.htmlFotografering.htmlIllustrationer_color.htmlIllustrationer_sv.htmlAkvareller.htmlMonogram.htmlAkvareller.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6

När det kommer till logotypdesign och att bygga varumärke vågar jag nog sticka ut hakan och säga att det är väldigt få som har den erfarenheten jag har när det gäller att göra en bra och framgångsrik logotype design. Vi har hjälpt många företag genom åren att ta fram en logotyp som blir budbärare för vad företaget symboliserar, är och står för. Somliga av exemplen här nedan har levt i 40 år! Ring så berättar jag mer om de viktiga kriterier en logotyp skall uppfylla.

Mitt livs första logotyp vid 15 års ålder var en katastrof,

men det var en utmaning som jag aldrig glömmer med dagens ögon. Jag fann det mycket stimulerande att skapa logotyper även om de var naiva. Jag tog tag i uppgiften direkt efter värnplikten och började läsa skrifthistoria och fördjupade mig I en värld jag inte trodde fanns. Tillsammans med kalligrafiövningarna och en ganska säker penna var grunden lagd. Det första varumärket gjordes kommersiellt 1970. Det lever fortfarande i Trelleborg på ett dentallab: LT-Dentalteknik AB. Sedan dess är ca 240 st gjorda varav ca 60 visas här i ungefärlig bokstavsordning.

Vår specialitet – logotypedesign eller logotypformgivning på svenska.