Exklusiva inbjudningar, korrespondensset, monogram, bröllops- och festinbjudningar, diplom, bildretuscher, porträtt...

Några specialiteter för privatpersoner som t.ex. exklusiva brev, trycksaker, visitkort, monogram, bröllopsprogram, inbjudningar, tackkort od, bröllopsfoto i miljö, porträttfoto i miljö, bildretusch, bildrestaurering är det inte många

som behärskar. Exemplet här nedan är en del ur ett ”bröllopspaket”.

Fr o m 2017 är det bara jag, Edward Kapusta, som driver en bantad verksamhet, mestadels uppdrag för små företag i Malmö och Skåneregionen. Huvudarbetet består i grafisk design, foto, illustrationer, trycksaksproduktion. Med en grafisk-teknisk utbildning i botten så är det naturligt att arbeta med alla slags trycksaker (även design av förpackningar, etiketter, skyltar, bildekor, mässmaterial mm). Men allt krymper sakta med säkert utom bildproduktionen.

2014 blev jag klar som svampkonsulent, pga av en kär hobby sedan barndomen. Nu bedriver jag kurser för flera studieförbund i sydskåne vilket också innebär att jag ordnar exkursioner oftast med svamptema för dem som vill lära vad skogen kan erbjuda. Varje höst i september-oktober-november besöker jag intressanta områden med varierande utbud.
Maila mig så får du erbjudande om tid och plats som förhoppningsvis kan passa dig.

Specialiteten har alltid varit logotypdesign och grafisk profilering – 
ett område jag känner lika starkt för nu som när jag var nyutbildad. Här är min första >>
från 1970. På undersidorna här kan du botanisera i min grafiska design portfolio.
En unik målgrupps- och marknadsanpassat designad logotyp kan  ibland kosta  bara ca 5.000:- beroende på förutsättningarna. Ibland är det naturligtvis betydligt mer beroende på hur komplext uppdraget är. Anpassning till  verksamheten och tillämpning till olika media ligger naturligtvis utanför men behöver därför inte kosta så mycket. 
Ring eller maila och berätta vad du behöver! Jag har ovanligt lätt att visualisera och förenkla...

Fullservice innebär att jag arbetar i ett brett spektrum, med allt från faktainsamling, idéer till färdigt publicerat material och tar ansvar för hela kedjan, även det tryck- och printtekniska.
Man kan bli ganska vass efter 50 års praktisk erfarenhet av branschen och då kan man kanske vara tillräckligt bra på ”allt” för att kunna ersätta den större reklambyråns produktion som kostar mycket mer än här. Den dagen mina kunder begär rikstäckande service, eller då uppdragen kräver 1000 timmar då rekommenderas varmt några av de bästa reklambyråerna. Den tiden är förbi.Aktuellt_files/Symb%20svensk.ai

Kapusta ComArt m.m.

Nils Fredrikssongatan13B

233 32 Svedala


Tel 0708-54 52 80

info@kapusta-comart.se

__________________


Logotyper – specialitet


Trycksaksproduktion


Fotografering


Illustrationer färg


Illustrationer svart/vitt


Akvareller – nytt!


Monogram mm

Senaste logotyperna

Kapusta ComArt m.m. är numera en grafisk studio med fokus på bilder av alla slag, särskilt från naturen och svamparnas värld.

Omprofilering av Svampkonsulenternas kvartalstidning med ett av världens vackraste typsnitt: Garamond Berthold...


Första numret ute 17 juni 2015, följt av ett

nytt nummer varje kvartal.

Till min blogghttps://edwardkapusta.blogspot.se